Koffiecafé @ Hendrikx Advocaten

Ben jij ondernemer en ervaar jij een probleem met een werknemer, zoals bijvoorbeeld onvoldoende functioneren, ziekte of grensoverschrijdend gedrag? Heb jij een geschil met een huurder, leverancier of een klant? Of ben jij eigenaar van een bedrijf en ga jij scheiden? Hendrikx Advocaten nodigt jou dan van harte uit om langs te komen voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek in ons koffiecafé.

Koffiecafé @ Hendrikx Advocaten is een ruimte binnen ons kantoor die wij speciaal hebben ingericht voor ondernemers. Geen saaie, steriele vergaderzaal, maar een moderne ruimte met een huiselijke sfeer waarin jij op ongedwongen wijze kunt sparren over jouw dilemma met één van onze advocaten.

Vind de juiste aanpak voor jouw juridische probleem onder het genot van een baristakoffie van Kooistra & ter Borgh. Welke koffie is jouw favoriet? Espresso, cappuccino of latte macchiato? Onze koffies zijn net als onze advocaten divers en van hoge kwaliteit. Wij helpen eigenaren en managers van bedrijven bij het vinden van praktische en snelle oplossingen op uiteenlopende terreinen, zodat jij je daarna weer onbezorgd kunt concentreren op jouw business.

Ben jij als ondernemer nieuwsgierig geworden naar ons koffiecafé van Kooistra & ter Borgh? Maak dan snel een afspraak, zodat we kennis kunnen maken en kunnen vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen! Onze advocaten staan graag voor jou klaar.

Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak via het formulier of bel naar 0297-250018.

“Jij brengt de uitdaging, wij serveren jou fraaie koffie én de oplossing.”

Wil je een afspraak maken? Vul dit formulier in met je vraag!

  Ik geef akkoord voor de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website en Hendrikx Advocaten.

  Onze specialisten voor jou als ondernemer:

  Bernice Nonnekes

   

  Ik help eigenaren en managers van bedrijven in de Ronde Venen e.o. met praktische en snelle oplossingen bij onvoldoende functionerende werknemers, ziekte en ontslag, zodat zij zich gerustgesteld kunnen concentreren op hun business. 

  Michelle Roobeek

   

  Als familierechtadvocaat en mediator help ik ondernemers die gaan scheiden. Een echtscheiding is nog lastiger wanneer je eigenaar van een bedrijf bent en er grote financiële belangen in het spel zijn. Ik adviseer ondernemers over de wijze waarop de waarde van de onderneming kan worden bepaald en betrokken kan worden in de afwikkeling. Daarbij bereken ik voor hen ook de hoogte van de alimentatie. Als erfrechtspecialist adviseer ik daarnaast ondernemers en aandeelhouders over nalatenschapsvraagstukken.

  Sebastiaan van den Brink

   

  Ondernemers in de Ronde Venen e.o. kunnen bij mij terecht voor geschillen met huurders, leveranciers en klanten. Ook vorm ik een vaste sparringspartner voor eigenaren van bedrijven bij het inrichten van contracten en organisatiestructuren. Graag vind ik op een positieve manier een oplossing voor problemen en conflicten. Maar als het toch tot een rechtszaak komt, dan verdedig ik met mijn ruime proceservaring en met vuur uw belangen in de rechtbank.

  Dewy Kluft

   

  Als advocaat los ik voor ondernemers conflicten met hun personeel op. Ik ontzorg ondernemers graag door hen te begeleiden bij de re-integratie van zieke werknemers. Daarnaast zorg ik ervoor dat op een integere manier arbeidsovereenkomsten worden beëindigd en denk ik mee met het inrichten van arbeidsvoorwaarden, zodat ondernemers hun werknemers niet verliezen aan concurrenten.