Ondernemen is een mooie uitdaging. In het Nederlands recht staan boeken vol geschreven met regels voor ondernemingen. Het begint vaak al bij de oprichting: de rechtsvorm die gekozen wordt is bepalend voor de juridische en fiscale gevolgen. Bij Hendrikx Advocaten hebben wij specialisten in huis op het gebied van ondernemingsrecht, zodat zij jou daarin kunnen begeleiden en adviseren en jij je volledig kunt richten op het ondernemen.

Een team van advocaten en juristen houdt zich permanent bezig met allerlei zaken waar jij als ondernemer tegenaan kunt lopen. Denk aan personeel, het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden, huur of koop van een bedrijfspand, incasso, de rechten en plichten van aandeelhouders en fusies en overnames. Onze advocaten die hierin gespecialiseerd zijn: Bernice Nonnekes en Sebastiaan van den Brink.

De samenwerking

Een samenwerking met ons kantoor kenmerkt zich door het persoonlijke informele contact dat wij met onze klanten hebben en de diepgaande expertise die wij bezitten. Mede daardoor hebben wij een mooie portefeuille opgebouwd van ondernemingen waar wij als huisadvocaat voor optreden. Ons doel is om de ondernemer volledig te ontzorgen op de meest kostenefficiënte wijze. Het uitgangspunt daarbij is risico’s beperken, snelle en goedkope oplossingen bedenken, de gang naar de rechter voorkomen en stevige fundamenten creëren. Wij fungeren als vaste sparringspartner van onze klanten.

Voor ondernemingen kunnen wij op veel verschillende vlakken iets betekenen. Daarom hebben wij een onderverdeling gemaakt:

Of lees hier onze laatste blogs voor ondernemers:

Contact met een ondernemingsrecht advocaat?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina of bel naar 0297 25 00 18.