Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing in de gehele Europese Unie, waardoor het privacybeleid van organisaties flink aangescherpt moet worden. Het is belangrijk om aan de eisen te voldoen, omdat er hoge boetes tegenover staan wanneer je er niet aan voldoet; maximaal 20 miljoen euro of 4% van jouw wereldwijde jaaromzet.

AVG check voor werkgevers

Wij begrijpen dat de nieuwe wetgeving uitgebreid en ingewikkeld kan zijn. Je weet misschien niet waar je moet beginnen. Daarom hebben wij een speciale AVG check ontwikkeld voor werkgevers. Hierin bekijken we in hoeverre jouw organisatie voldoet aan de AVG op het gebied van het personeel. Wij kunnen over jouw schouder meekijken bij het treffen van de nodige voorbereiding. Bij deze AVG check ontvang je:

Mocht je hiervan gebruik willen maken of wil je meer weten, neem contact met ons op via 0297 25 00 18 of via info@hendrikxadvocaten.nl.

Contact met een privacy advocaat in Mijdrecht?

Voor alle vragen kun je gerust contact met ons opnemen. Een eerste gesprek bij ons op kantoor of bij jullie is vrijblijvend.

Of lees hier vast onze blogs over de AVG:

Privacy regels aangescherpt: bent u al AVG proof?

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing in de gehele [...]