Kennisworkshop zorgplicht en passend onderwijs

Bent u betrokken bij het onderwijs? En heerst er bij u soms ook onduidelijkheid over de zorgplicht en passend onderwijs? Grijp dan nu uw kans en kom naar de kennisworkshop van Hendrikx Advocaten!

Inhoud van de workshop

Bij de kennisworkshop krijgt u antwoord op al uw vragen die u heeft over de zorgplicht en passend onderwijs. Denk hierbij aan vragen als:

  • Wat houdt de zorgplicht in?
  • Welke verplichtingen roept de zorgplicht in het leven voor scholen, schoolbesturen en samenwerkingsverbanden?
  • Wat betekent de zorgplicht voor de mogelijkheid om leerlingen te weigeren of te verwijderen?
  • Wat betekent de zorgplicht voor verwijzingen naar SO/SBO?

Praktische informatie

De kennisworkshop vindt een aantal keren per jaar plaats. Informeer daarom bij ons secretariaat, dan kijken wij samen met u naar de beste optie. De workshops worden in de ochtend gegeven van 10:00 tot 12:00 op ons kantoor aan de Industrieweg 23 in Mijdrecht. De kosten voor het bijwonen van de workshop zijn €100,00 exclusief btw per persoon.

De workshop is ontwikkeld voor schooldirecteuren, IB’ers, schoolbestuurders en medewerkers van samenwerkingsverbanden. Past u niet binnen de voorgenoemde profielen? Neem dan gerust contact op, dan kijken we in hoeverre de workshop aansluit bij uw situatie.

Waarom Hendrikx Advocaten?

Er is geen sector die wij beter kennen dan die van het onderwijs. Al vele jaren bieden wij full service dienstverlening op het gebied van onderwijsrecht. Onder full service verstaan wij het bieden van expertise op ieder juridisch aspect binnen het onderwijs. Of het nu gaat om personele aangelegenheden, passend onderwijs, fusietrajecten, medezeggenschap of toelating of verwijdering van leerlingen: wij bieden alle juridische expertise onder één dak.

Ik wil me graag inschrijven!

Inschrijven kan door telefonisch contact op te nemen via 0297 – 25 00 18 of ons contactformulier in te vullen. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij onze volgende workshop!

Over de presentator: Rob Hendrikx
Al tijdens mijn studie Nederlands recht heb ik een passie voor het onderwijsrecht ontwikkeld. Inmiddels heb ik bijna 20 jaar ervaring in de onderwijssector. Ik adviseer scholen en schoolbesturen, medezeggenschapsorganen en samenwerkingsverbanden passend onderwijs in alle mogelijke kwesties. Voor vragen ben ik bereikbaar via hendrikx@hendrikxadvocaten.nl.

Bel ons gerust!