Vacature marketingcommunicatie topper!

Heb jij affiniteit met de juridische sector en ben jij gespecialiseerd op het gebied van social media en content writing? En wil jij deel uitmaken van een jong, hecht en hardwerkend team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en maken wij graag kennis met jou.

Taakomschrijving
Hendrikx Advocaten wil zowel online als offline aanwezig zijn. Als marketingcommunicatie specialist is dat de taak waar jij je vanaf dag één mee bezig houdt. Je schrijft vlotte blogs in samenwerking met onze advocaten over de meest uiteenlopende juridische onderwerpen. Daarnaast ben je de beheerder van onze social mediakanalen. Hierop plaats je de door jou geschreven blogs en maakt andere leuke posts. Ook zorg je voor online aanwezigheid door te reageren op berichten en door posts van anderen te liken.

Optionele taken (afhankelijk van jouw achtergrond)
Indien je al meer ervaring hebt met bepaalde taken óf ze heel graag wilt leren, kan jouw functie ook uitgebreid worden met de volgende taken:

  • Websitebeheer op basis van WordPress
  • Het updaten/creëren van overige communicatiemiddelen (briefpapier, e-mailhandtekeningen, powerpoints, mailings, brochures, flyers, etc.)
  • Het beheren en analyseren van Google Adwords en het maken van nieuwe campagnes
  • Het analyseren van de websiteprestaties via Google Analytics
  • Het maken van filmpjes

Jouw profiel
Je bent een echte enthousiasteling als het gaat om marketingcommunicatie. Zo vind je het een uitdaging om met de door jou gemaakte content zo veel mogelijk websitebezoekers te genereren. Verder heb je een opleiding in Commerciële Economie/Marketing/Communicatie/Juridische dienstverlening afgerond of je bent er nu mee bezig. Veel werkervaring is geen vereiste, maar we verwachten wel dat je beschikt over de basiskennis van Word en Outlook. Ook is social media voor jou bekend terrein en ken je de mogelijkheden hiervan. Inhoudelijke juridische kennis is niet noodzakelijk. Ook heel belangrijk voor ons: je bent een echte teamplayer, gezellig en proactief.

Optionele eisen

  • Kennis van WordPress
  • Bekend met programma’s als Indesign en Photoshop
  • Kennis van Google Adwords en Analytics

Wij bieden
Deze functie is voor ongeveer 8 uur per week, afhankelijk van welke taken jij kunt oppakken. De uren zijn flexibel in te zetten. Zo is dit ook een perfecte bijbaan om naast een eventuele studie te doen. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en welke taken je intern gaat vervullen.
Bij ons kantoor werken we hard, maar we houden ook van ontspanning. Zo organiseren we onder andere veel leuke uitjes en borrels.

Over Hendrikx Advocaten
Hendrikx Advocaten is een informeel en modern kantoor in Mijdrecht. Het team bestaat uit zes gespecialiseerde advocaten, een juridisch medewerker, twee ondersteunende medewerkers en een marketingcommunicatie adviseur. Wij bieden ondernemingen, onderwijsinstellingen, (semi)overheden en particulieren hulp in uiteenlopende situaties. De rechtsgebieden waar wij ons mee bezighouden zijn: personen- en familierecht, onderwijsrecht, arbeidsrecht, erfrecht, huurrecht en ondernemingsrecht.

Solliciteren?
Heb je al zin gekregen om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie en je CV naar Mandy van Rootselaar via info@hendrikxadvocaten.nl.