Vacature marketing & social media medewerker met juridische kennis

Studeer jij rechten en heb jij affiniteit met social media en content writing? En wil jij deel uitmaken van een informeel, hecht en hardwerkend team? Laten we dan snel kennis maken!

Hendrikx Advocaten is ervan overtuigd dat een vlot, gezellig kantoor van grote waarde is voor medewerkers én klanten. Wij zijn een soepele organisatie waarin iedereen samenwerkt en ambities kunnen leiden tot ontwikkeling en doorgroei.

Taakomschrijving
Hendrikx Advocaten wil zowel online als offline aanwezig zijn. Die online aanwezigheid vergt veel onderhoud, input en creativiteit. Daarom zijn wij op zoek naar een marketing en social media topper! In deze functie schrijf je vlotte blogs in samenwerking met onze advocaten over de meest uiteenlopende juridische onderwerpen. Daarnaast ben je de beheerder van onze social mediakanalen. Hierop plaats je de door jou geschreven blogs en maakt andere leuke posts. Ook zorg je voor online aanwezigheid door te reageren op berichten en door posts van anderen te liken. Het zou mooi zijn als je ook onze website kunt beheren op basis van WordPress. Wij bieden de mogelijkheid om voornoemde taken te combineren met meer juridisch inhoudelijk werk, zoals het doen van jurisprudentie onderzoek voor een van onze advocaten.

Optionele taken (afhankelijk van jouw achtergrond)
Indien je al meer ervaring hebt met bepaalde taken óf ze graag wilt leren, kan jouw functie ook uitgebreid worden met de volgende taken:

  • Het updaten/creëren van overige communicatiemiddelen (briefpapier, e-mailhandtekeningen, powerpoints, mailings, brochures, flyers, etc.)
  • Het beheren en analyseren van Google Adwords en het maken van nieuwe campagnes
  • Het analyseren van de websiteprestaties via Google Analytics
  • Het maken van filmpjes en foto’s

Jouw profiel
Je studeert rechten (WO) en bent een echte enthousiasteling als het gaat om marketingcommunicatie en social media. Zo vind je het een uitdaging om met de door jou gemaakte content zo veel mogelijk websitebezoekers te genereren. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands (en bij voorkeur ook Engels). Veel werkervaring is geen vereiste, maar we verwachten wel dat je beschikt over de basiskennis van Word, Outlook en social mediakanalen. Inhoudelijke juridische (basis)kennis is noodzakelijk. Ook heel belangrijk voor ons: je bent een echte teamplayer, gezellig en proactief.

Optionele eisen

  • Kennis van WordPress
  • Bekend met programma’s als Indesign en Photoshop
  • Kennis van Google Adwords en Analytics

Wij bieden
Deze functie is voor ongeveer 8 tot 16 uur per week, afhankelijk van welke taken jij kunt oppakken. De uren zijn flexibel in te zetten. Zo is dit ook een perfecte bijbaan om naast een studie te doen. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en welke taken je intern gaat vervullen. Bij ons kantoor werken we hard, maar we houden ook van ontspanning. Zo organiseren we onder andere veel leuke uitjes en borrels.

Over Hendrikx Advocaten
Hendrikx Advocaten is een modern kantoor in Mijdrecht, met zes gespecialiseerde advocaten, een juridisch medewerker en twee juridische secretaresses. Wij bieden ondernemingen, onderwijsinstellingen, (semi)overheden en particulieren hulp in uiteenlopende situaties. De rechtsgebieden waar wij ons mee bezighouden zijn personen- en familierecht, onderwijsrecht, arbeidsrecht, erfrecht, huurrecht en ondernemingsrecht.

Solliciteren?
Heb je al zin gekregen om ons team te komen versterken? Stuur dan vóór 1 december 2019 een e-mail met een korte motivatie en je CV naar Bernice Nonnekes via info@hendrikxadvocaten.nl.