Intervisie pakketten

Wij hebben verschillende intervisiepakketten. Onderstaande genoemde prijzen zijn per advocaat en exclusief BTW.

1. “Kennismakingspakket”: 1x 4 uur intervisie voor € 299,- (4-8 personen)

Heb je nog niet aan de kwaliteitstoets voldaan en wil je aftasten of intervisie bij je past en voor jou de meest waardevolle manier is om invulling te geven aan de kwaliteitstoets, maak dan kennis door eenmalig deel te nemen aan een intervisie bijeenkomst van in totaal 4 uur. Op deze manier voldoe je in 2020 direct aan de kwaliteitstoets!

2. “Snelle punten pakket”: 2x 4 uur intervisie voor € 499,- (4-8 personen)

Wil je middels intervisie uitvoering geven aan de kwaliteitstoets en er van verzekerd zijn de jaarlijks vereiste punten te behalen, dan voldoe je hier snel aan door deel te nemen aan 2 intervisie bijeenkomsten van ieder 4 uur. Vier uur klinkt misschien lang, maar de ervaring leert dat er in een dagdeel juist veel resultaten geboekt kunnen worden doordat er meerdere dilemmas intensief kunnen worden besproken.

3. “Effectief resultaat pakket”: 3x 3 uur intervisie voor € 750,- (4-8 personen)

Intervisie werkt het meest effectief in een (redelijk) vaste groep. Door vaker bij elkaar te komen ontstaat er meer vertrouwen en voelen de deelnemers zich vrijer om dilemma’s open met elkaar te bespreken. Vaak levert dit leuke contacten op, ook voor buiten de intervisie. In een sessie van 3 uur zijn de deelnemers het scherpst. Dit resulteert doorgaans in verrijkende inzichten en oplossingen.

4. “Corona pakket”: 2 online intervisie bijeenkomsten van 2 uur voor € 175,-

In 2020 is de eis van 8 uur per jaar gehalveerd naar 4 uur in verband met Corona en is intervisie via een online bijeenkomst toegestaan. Ook op deze manier voldoe je aan de kwaliteitstoets en tegen een zeer scherp tarief!

5. Intervisie op kantoor (of elders op locatie)

Uiteraard kunnen wij ook op locatie komen om een intervisie bijeenkomst bij jou op kantoor te verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Wil jij als advocaat deelnemer aan intervisie?

U kunt contact opnemen met onze gespreksleider Bernice Nonnekes via 0297 – 25 00 18 of nonnekes@hendrikxadvocaten.nl