Intervisie pakketten

Wij hebben verschillende intervisiepakketten. Onderstaande genoemde prijzen zijn per advocaat en exclusief BTW.

1. ‘Kennismakingspakket’: 1x 4 uur intervisie voor € 299,- (3-8 personen)

Heb je nog niet aan de kwaliteitstoets voldaan en wil je aftasten of intervisie bij je past en voor jou de meest waardevolle manier is om invulling te geven aan de kwaliteitstoets, maak dan kennis door eenmalig deel te nemen aan een intervisie bijeenkomst van in totaal 4 uur. 

2. ‘Snelle punten pakket’: 2x 4 uur intervisie voor € 499,- (3-8 personen)

Wil je middels intervisie uitvoering geven aan de kwaliteitstoets en er van verzekerd zijn de jaarlijks vereiste punten te behalen, dan voldoe je hier snel aan door deel te nemen aan 2 intervisie bijeenkomsten van ieder 4 uur. Vier uur klinkt misschien lang, maar de ervaring leert dat er in een dagdeel juist veel resultaten geboekt kunnen worden doordat er meerdere dilemmas intensief kunnen worden besproken.

3. ‘Effectief resultaat pakket’: 3x 3 uur intervisie voor € 750,- (3-8 personen)

Intervisie werkt het meest effectief in een (redelijk) vaste groep. Door vaker bij elkaar te komen ontstaat er meer vertrouwen en voelen de deelnemers zich vrijer om dilemma’s open met elkaar te bespreken. Vaak levert dit leuke contacten op, ook voor buiten de intervisie. In een sessie van 3 uur zijn de deelnemers het scherpst. Dit resulteert doorgaans in verrijkende inzichten en oplossingen.

4. ‘Intervisie 2022 pakket’: 2 online intervisie bijeenkomsten van 2 uur en één fysieke intervisie bijeenkomst van 4 uur voor € 599,- (3-8 personen)

In 2021 zullen we wegens Corona voorlopig nog even online intervisie bijeenkomsten moeten houden. Trap het jaar af met 2 online intervisie bijeenkomsten en sluit deze af met één fysieke bijeenkomst van 4 uur. Zo voldoe je eenvoudig en snel aan de vereiste 8 uur per jaar en tegen een zeer scherp tarief!

Losse intervisie sessies

Uiteraard is het ook mogelijk deel te nemen aan afzonderlijke intervisie sessies. De prijzen hiervan staan hieronder vermeld.

– Eén fysieke intervisie bijeenkomst: 1x 3 uur intervisie voor € 249,-
 

Wil jij als advocaat deelnemen aan intervisie?

Je kunt contact opnemen met onze erkende gespreksleider Bernice Nonnekes via 0297 – 25 00 18 of nonnekes@hendrikxadvocaten.nl.

Schrijf je nu in!